15 jul 2010
Elaboración artesá de pan e empanadas
Artesa de facer o pan.
Momento de amasar o pan e as empanadas.
O bombo de fariña non pode faltar: A masa deslízase e non se pega.
Moletes a punto de meter ao forno.
Imprescindible para estirar a masa para a empanada.
Facendo a empanada.
Quentando o forno de leña.
Limpiando o forno antes de meter o pan.
Fachizo de varrer o forno.
Táboa para poñer o pan o forno.
Táboa para poñer as empanadas o forno.
Enfornando.
Muller poñendo o pan no forno despois de varias horas de traballo.
Aquí temos o resultado despues duns 20 minutos ou media hora. Listo para comer.
Empanadas acabadas de saír do forno.
Por ultimo untamos as empanadas con aceite.
Xentileza de casa "Cuñas".
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario